bloudeuedd

Finished Games Update

So, I haven’t written a post since January, just had to much stuff going on and didn’t have that much time for gaming. Had to move, start a new job, buy a new car and some more stuff, so time just flew by. I managed to play for a bit and through this 3 months I played:

  • Hotline Miami

    11 hours playtime

    11 of 35 achievements

  • Epistory - Typing Chronicles

    18 hours playtime

    45 of 55 achievements

  • Cities: Skylines

    25 hours playtime

    11 of 82 achievements

  • Fallout: New Vegas

    30 hours playtime

    9 of 75 achievements

  • Sid Meier's Civilization VI

    26 hours playtime

    7 of 191 achievements

skanda

I think you need more hours in CIV!

(A si dobila specializacijo?)

bloudeuedd

Civ je tisti tip igre, ki je vedno na playing listi, tako da bo se vsekakor vec ur.
(Ja, dobila! :-D Zdaj pac se cakamo na vse potrebne papirje itd.)

skanda

Čestitke! Zdaj se pa začne ta najbolj grozen del kariere, ko imaš naenkrat ful odgovornosti, se ti pa ne zdi, da si pripravljen na to. :D Kje in kaj si pa dobila, če smem izvedet? :)

bloudeuedd

Psihiatrijo, kot sem želela, ne vemo še pa kje. Načeloma so rekli, da bodo upoštevali, kaj smo predlagali pri prijavi, ampak ni pa rečeno. Sklepa še nismo dobili in tam bo pisalo, kje smo. Ampak itak je to samo delodajalec, kroženje si pa vsak sam naredi na zbornici, zdaj ko je nacionalni razpis pač lahko razporedi po celi sloveniji. :)

skanda

Woooo, super! In torej se da želene stvari dobiti brez vez? :D
Ma ja, glede tega nacionalnega razpisa itak nič ni bilo jasno, ko je prišel ven… Kolikor sem zdaj slišala pa bi naj bilo dejansko celo bolje kot prej, ampak bomo videli, če je v praksi tudi res tako. Problem je pač potem ko končaš, če dobiš samo nekje 150km stran ponudbo in jo moraš sprejet. :( Saj če gre za eno osebo z najemniškim stanovanjem, ni tak problem. Če imaš partnerja in/ali otroke, je pa kar težko, če si še dodatnih 5 let ne moreš nikjer začet urejat stalnega prebivališča, ker te lahko pošljejo kamorkoli in tam začenjaš znova. (Partner pa tudi z iskanjem nove službe.)

Kaleith

Despacito quiero respirar tu cuello despacito deja que te diga cosas al oído para que te acuerdes si no estás conmigo despacito
I just wanted to be part of the conversation :sadness:

skanda

Fra le mie braccia
Di stringerla così
Nella mente solo lei
Sulla pelle ancora lei
Come un fuoco che non so lavare via